Nou servei d’orientació laboral per a joves de 16 a 29 anys

El 16 de febrer, l’Ajuntament posa en marxa el programa Referents d’Ocupació Juvenil (ROJ), que té com objectiu acompanyar el jovent des del sistema educatiu fins al món laboral i, al mateix temps, fomentar la continuïtat formativa.  El ROJ està impulsat per Consell Comarcal del Baix Llobregat i compta amb el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya. 

Els objectius del programa són, d’una banda, informar, orientar i acompanyar el jovent en el seu pas del món educatiu al món laboral, i d’altra banda, donar a conèixer les diferents sortides de formació existents. Si es considera necessari, es pot derivar el jove cap a altres serveis.

El ROJ posa un tècnic a disposició dels joves de 16 a 29 anys per atendre’ls de forma individual i personalitzada. El servei és completament gratuït. Cal sol·licitar cita prèvia al telèfon 667 80 63 82.  Les sessions seran a la Biblioteca Municipal, un dimecres al mes, de 16.00 a 19.00 hores.

La posada en marxa del programa Referents d’Ocupació Juvenil ha estat possible gràcies al treball conjunt de les regidories de Promoció Econòmica, Joventut, Educació i Benestar Social de l’Ajuntament.