LLIURAMENT DE TAQUILLES

Taquillas

Degut al nou sistema de mobilitat entre classes que enguany s’ha instaurat en el nostre centre, i del qual l’AMPA no ha tingut notificació i confirmació fins avui dia 16 de setembre, s’ha produït un augment en la demanda de lloguer de taquilles, per la qual cosa us indiquem com es procedirà a l’entrega de les claus:

  • Tots aquells alumnes que hagin realitzat la sol·licitud abans de final de juny, i hagin lliurat tots els documents correctament emplenats i signats (alta de soci i reglament d’ús de taquilles), rebran al llarg d’aquesta setmana la clau corresponent.
  • Als alumnes que hagin sol·licitat taquilla, però dels que ens faltin dades o el document de reglament d’ús de taquilla per signar (tant per l’alumne com pels pares), se’ls assignarà una taquilla, però no se’ls lliurarà la clau fins que l’AMPA no disposi de tots els documents degudament emplenats i signats. El termini màxim per a retornar la documentació emplenada és el 26 de setembre. En cas contrari, s’entendrà que es renuncia a la taquilla.
  • Tots aquells alumnes que decideixin demanar ara la taquilla (siguin o no socis de l’AMPA), hauran de lliurar a l’AMPA, degudament emplenats i signats, el formulari de sol·licitud i el reglament d’ús de taquilles, com a màxim el 26 de setembre. A partir d’aquí, s’adquiriran les taquilles necessàries i, en el moment en què es rebin, es lliuraran les claus.
  • El proper dia 3 de novembre es procedirà al cobrament de les quotes de soci i taquilles.