Taller Autoestima per a pares

Data: Dimecres 17 d’Abril  a les 19:30 a la Cantina de l’Institut

 

A través de la Diputació de Barcelona, hem tingut l’oportunitat de sol.licitar aquesta xerrada/Taller que creiem pot ser interessant.  Us adjuntem a sota la fitxa de l’activitat, per la vostre informació:

La ponent es Carme Vila, Psicopedagoga (UB)Actriu. Terapeuta Gestàltica. Teatre-terapeuta. Llicenciada en Comunicació i Postgraduada en Creativitat (UPF, ESADE). Màster en Comunicació.
Des de l’any 2003 col·labora en la formació de diferents professionals (advocats, metges, mediadors, mestres i educadors socials) utilitzant tècniques teatrals i terapèutiques com a principals eines. Docent en tècniques de comunicació per a joves en risc d’exclusió social. Terapeuta individual d’adults, adolescents i nens.

Aquest taller és recomanable pels pares dels adolescents per tal d’obtenir recursos i eines per millorar la pròpia autoestima i la dels seus fills, per tal d’ajudar-los a desenvolupar-se plenament com persones.

 

Objectius:
– Prendre consciència de la importància d’una bona autoestima.
– Reconèixer i identificar aspectes positius d’un mateix i integrar-los.
– Adonar-se de la influència de la autoestima personal en els nostres fills
– Prendre consciència del valor personal i la responsabilitat enfront la pròpia vida i la dels nostres fills
Continguts
– Definició d’autoestima
– Avaluació de la pròpia autoestima.
– Autoconcepte.
– Límits i capacitats.
– Responsabilitat.

 

Us convidem a tots a assistir-hi!

Entrades recents

Pica pica de comiat per a l’alumnat de 2n de batxillerat

El passat divendres 26 de maig, l’alumnat de 2n de batxillerat va gaudir de la seva festa de comiat, que va ser tot un èxit. L’AMPA hi va col·laborar, oferint un pica pica per a totes les persones assistents.

Aquest pica pica es va fer de forma excepcional a 2n de batxillerat, igual que el curs passat, ja que, a causa de la pandèmia, no van poder gaudir de comiat de 4t.

Moltes gràcies a les persones que hi van col·laborar i a totes les famílies associades, ja que les activitats són possibles gràcies a les vostres aportacions. 

  1. Organitzem un nou taller per a famílies: Qui és el teu fill/a en el món digital?  (dijous 8 de juny, 17-19h, en línia) Comentaris tancats a Organitzem un nou taller per a famílies: Qui és el teu fill/a en el món digital?  (dijous 8 de juny, 17-19h, en línia)
  2. Molta participació al taller sobre l’assetjament a l’entorn educatiu Comentaris tancats a Molta participació al taller sobre l’assetjament a l’entorn educatiu
  3. Nou taller en línia per a famílies: El teu fill/a té dret a estar bé (23 de maig, 17h) Comentaris tancats a Nou taller en línia per a famílies: El teu fill/a té dret a estar bé (23 de maig, 17h)
  4. L’AMPA ha tornat a participar a la Diada de Sant Jordi de l’Institut Comentaris tancats a L’AMPA ha tornat a participar a la Diada de Sant Jordi de l’Institut
  5. Èxit de convocatòria del taller per a famílies Comentaris tancats a Èxit de convocatòria del taller per a famílies
  6. Taller participatiu: Com acompanyar el pas a l’adolescència? Comentaris tancats a Taller participatiu: Com acompanyar el pas a l’adolescència?
  7. Un any més, èxit de la Xocolatada de Carnestoltes! Comentaris tancats a Un any més, èxit de la Xocolatada de Carnestoltes!
  8. Voleu conèixer l’Institut? Veniu a la Jornada de Portes Obertes! Comentaris tancats a Voleu conèixer l’Institut? Veniu a la Jornada de Portes Obertes!
  9. S’acosta la xocolatada de Carnestoltes! Comentaris tancats a S’acosta la xocolatada de Carnestoltes!