Taller Autoestima per a pares

Data: Dimecres 17 d’Abril  a les 19:30 a la Cantina de l’Institut

 

A través de la Diputació de Barcelona, hem tingut l’oportunitat de sol.licitar aquesta xerrada/Taller que creiem pot ser interessant.  Us adjuntem a sota la fitxa de l’activitat, per la vostre informació:

La ponent es Carme Vila, Psicopedagoga (UB)Actriu. Terapeuta Gestàltica. Teatre-terapeuta. Llicenciada en Comunicació i Postgraduada en Creativitat (UPF, ESADE). Màster en Comunicació.
Des de l’any 2003 col·labora en la formació de diferents professionals (advocats, metges, mediadors, mestres i educadors socials) utilitzant tècniques teatrals i terapèutiques com a principals eines. Docent en tècniques de comunicació per a joves en risc d’exclusió social. Terapeuta individual d’adults, adolescents i nens.

Aquest taller és recomanable pels pares dels adolescents per tal d’obtenir recursos i eines per millorar la pròpia autoestima i la dels seus fills, per tal d’ajudar-los a desenvolupar-se plenament com persones.

 

Objectius:
– Prendre consciència de la importància d’una bona autoestima.
– Reconèixer i identificar aspectes positius d’un mateix i integrar-los.
– Adonar-se de la influència de la autoestima personal en els nostres fills
– Prendre consciència del valor personal i la responsabilitat enfront la pròpia vida i la dels nostres fills
Continguts
– Definició d’autoestima
– Avaluació de la pròpia autoestima.
– Autoconcepte.
– Límits i capacitats.
– Responsabilitat.

 

Us convidem a tots a assistir-hi!

Entrades recents

L’AMPA, present a les reunions d’inici de curs 2022-2023 de l’institut

Ahir va tenir lloc la darrera de les tres reunions d’inici de curs organitzades per l’institut, que han permès a les famílies conèixer a l’equip directiu i a l’equip de tutors i tutores de cada classe.

En totes elles, hem estat presents per a explicar la tasca de l’AMPA i convidar a les famílies a sumar-s’hi. Gràcies per convidar-nos-hi!

En la reunió d’ahir, a més, es va parlar de la problemàtica entorn les places de català que encara no estaven ocupades i que van portar a l’associació a impulsar una recollida de firmes. La direcció va explicar que, dilluns, el Departament d’Educació va convocar nomenaments de difícil cobertura i que diversos candidats i candidates van presentar les seves sol·licituds a Serveis Territorials del Departament. Un cop fetes les entrevistes i la selecció per part de l’institut, es preveu que el Departament faci les assignacions i el nou professorat s’incorpori al més aviat possible (previsiblement, a finals de setmana).

  1. Recollida de firmes per sol·licitar la incorporació urgent de professorat a l’institut Montserrat Colomer Comentaris tancats a Recollida de firmes per sol·licitar la incorporació urgent de professorat a l’institut Montserrat Colomer
  2. Informació sobre les taquilles Comentaris tancats a Informació sobre les taquilles
  3. Calendari escolar del curs 2022-2023 Comentaris tancats a Calendari escolar del curs 2022-2023
  4. Descompte en la compra de llibres de text per a les persones associades a la Llibreria Sesrovires Comentaris tancats a Descompte en la compra de llibres de text per a les persones associades a la Llibreria Sesrovires
  5. Obertes les inscripcions a l’AMPA i la sol·licitud de taquilles pel curs 2022-2023 Comentaris tancats a Obertes les inscripcions a l’AMPA i la sol·licitud de taquilles pel curs 2022-2023
  6. Celebració de la festa de graduació de l’alumnat de 2n de Batxillerat Comentaris tancats a Celebració de la festa de graduació de l’alumnat de 2n de Batxillerat
  7. La revista de l’Institut Comentaris tancats a La revista de l’Institut
  8. Interessant xerrada sobre Relacions familiars, addiccions i consum, celebrada el 4 de maig Comentaris tancats a Interessant xerrada sobre Relacions familiars, addiccions i consum, celebrada el 4 de maig
  9. Èxit de la celebració de la Diada de Sant Jordi (22 d’abril) Comentaris tancats a Èxit de la celebració de la Diada de Sant Jordi (22 d’abril)