Informacions d’interès

Aquí podeu trobar tota aquella informació, documents, agenda d’activitats, etc.. que pensem que pugui ser d’interés per tota la comunitat de pares del centre.

Com sempre, qualsevol suggeréncia al respecte ens la podeu fer arribar al mail info@ampases.com

Eines per a una Internet segura. Web de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya que conté un munt de recursos tant per a alumnes com a per a docents, de totes les etapes educatives, així com a famílies i adults en general.

Guia Una colla d’arguments per estudiar FP, elaborada per la FAPAES (Federació de Pares i Mares d’Alumnes d’Estudis Sufragats amb Fons Públics No Universitaris de Catalunya). Una guia molt visual i pràctica amb informacions, links i preguntes per aquells que estan interessats a estudiar Formació professional. I especialment, per aquells que no s’ho plantegen.

Guia Ajudem a triar el futur elaborada per la FAPAES (Federació de Pares i Mares d’Alumnes d’Estudis Sufragats amb Fons Públics No Universitaris de Catalunya). Una guia molt visual i pràctica amb consells per a famílies que volen acompanyar els seus fills i filles en el procès de triar els seus futurs estudis.

Pla d’actuació per al curs 2021-2022 per a centres educatius en el marc de la pandèmia (PDF), elaborat pel Departament d’Educació

Pla d’organització per al curs 2020-2021 en el marc de la pandèmia de l’Institut Montserrat Colomer (PDF)