Concurs de dibuix per triar el logo de la borsa de llibres

BASES DEL CONCURS

DISSENY LOGOTIP DEL BANC DE LLIBRES

 

El Banc de Llibres està a punt de començar. I és per aquest motiu que encetem un concurs. La idea és que vosaltres, els alumnes, de manera individual o col·lectiva participareu en aquest projecte d’elaboració d’un futur exlibris per al Banc de Llibres.

Les bases del concurs del disseny del logotip del banc de llibres són les següents:

1. Objectiu: l’institut de Sant Esteve Sesrovires, juntament amb l’ AMPA del centre, convoca aquest concurs amb l’objectiu d’escollir un disseny que serà el logotip identificatiu del “ Banc de llibres” (el projecte de llibres socialitzats).

2. Participants: totes i tots els alumnes poden participar de manera individual o en grups de màxim tres alumnes.

3. Les obres presentades han de ser originals i inèdites.  Es poden realitzar en qualsevol estil o tècnica que permeti la fotoreproducció i la impressió. Els participants es responsabilitzen que no hi hagi drets de tercers.

4. El logo ha d’incloure: “Banc de llibres”. Donat que estem en procés de la tria del nom que identificarà el nostre centre, els autors/es reservaran un espai per a incloure el futur nom de l’institut.

5. El logo haurà de ser ideat i presentat en qualsevol color, però amb un màxim de dues tintes, excloent-hi els daurats i platejats, així con els fluorescents, relleus o volums enganxats. També cal presentar una versió en blanc i negre per tal de fer una bona reproducció. S’ha de presentar en DIN- A4. I es dóna la opció de lliurar-lo en suport informàtic.

6. Cada participant presentarà com a màxim dos dissenys, es lliuraran a secretaria en el termini indicat.

7. Les obres han d’anar acompanyades amb un sobre tancat amb el pseudònim. Dins el sobre hi haurà un paper on constarà nom i cognoms de l’alumne i el curs. El pseudònim també haurà de constar a l’anvers de l’original.

8. El jurat estarà format: 2 membres del professorat, 2 membres de l’AMPA, 2 representants de l’alumnat, 2 membres del consell escolar i 2 representants del PAS (ja ho donarem a conèixer).

9. Hi haurà tres premis, el primer representarà el Banc de Llibres. El veredicte i l’entrega de premis es realitzarà durant la celebració de la Diada de Sant Jordi.

10. Calendari:

  1. Data màxima de lliurament d’obres,  7 d’abril a les 13:30h.
  2. Exposició pública de les obres presentades que reuneixen els requisits, 9 d’abril.
  3.  Les votacions dels sectors professorat i PAS i alumnat es realitzaran en la setmana del 12 al 16 d’abril, seguint un calendari específic. El sector pares i mares ho podran fer dels 12 al 14 d’ abril entre 15:00 i 18 hores

 

11. El logotip guanyador juntament amb tots els presentats podran ser exposats al centre, un cop finalitzada l’exposició es podran recuperar els originals en un període de 15 dies, excepte els logotips guanyadors que restaran en propietat del centre.

12. La propietat intel·lectual del logotip guanyador quedarà en poder de l’institut reservant-se els drets de reproducció, ús i divulgació com a logotip del projecte Banc de Llibres.

13. El fet de prendre part al concurs significa l’acceptació de les bases.

14. PREMIS: Es premiaran les tres obres guanyadores segons:

1r premi: 1 únic lot de 3 entrades a Port Aventura

2n premi: 1 únic lot de 3 entrades a l’IMAX Port Vell

3r premi: 1 únic lot de 3 entrades per l’Aquarium de Barcelona.