Comissió Menjador

La junta de l’Ampa ha decidit tancar aquesta comissió.  Recordem que l’objectiu era analitzar la situació real del servei de menjador de l’Institut, a rel de les queixes i comentaris rebuts.

Per tal de verificar el servei, es va fer un tast per els pares.  Degut a la nul·la participació per part dels mateixos (situació que ja s’havia repetit en anteriors intents d’altres juntes), i al fet que la nostre opinió personal (de la junta) es que les queixes no es corresponien amb la realitat del servei ofert, vam decidir donar la comissió per finalitzada, comunicant-ho així als pares i mares a l’assemblea final de curs 2009-2010.

Un pensament a “Comissió Menjador

  1. Des de Cuines T.M. hem estat, i estem, oberts a atendre les queixes sobre el servei de menjador, i qualsevol proposta de millora que ens arribi. El curs passat es va fer una comissió de menjador formada per alumnes de tots els cursos, que van dir la seva sobre els menús, els plats que agradaven i els que no, i es van portar a terme els canvis que ells mateixos demanaven…
    Nosaltres entenem que els alumnes tenen ganes de sortir del centre durant l’estona de menjador, i de dinar el que volen, sense cap monitor que els estigui a sobre dient-los que han de menjar una certa quantitat, que han de seguir una alimentació equilibrada..
    I també entenem que alguns pares decideixin donar autonomia als seus fills i filles per anar a dinar fora del centre amb els riscos i perills que això pot comportar…
    No obstant, pensem que s’està parlant de dos temes diferents, i que no té res a veure la qualitat del servei (que en tot moment i en tots els aspectes, intenta vetllar pel benestar dels alumnes) amb les prioritats que puguin tenir els nois i noies d’aquestes edats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*