Comissió Borsa de Llibres

L’objectiu d’aquesta Comisió col.laborar amb  Centre en la gestió de la Borsa de Llibres.  Aquest curs ja es va aconseguir (encara que tard) la subvenció de la Generalitat que ha de permetre iniciar la roda de la borsa de llibres.  L’Objectiu per tant es que per el proper any pugui estar ja totalment operativa.

La persona encarregada de la Junta de l’Ampa d’aquesta comissió es la Sara Vilanova.   Per qualsevol suggeriment o comentari específic sobre aquesta comissió, podeu enviar un email a l’adreça info@ampases.com o be una nota al peu d’aquesta pàgina, indicant sempre el nom del vostre fill/s, i el comentari que ens volgueu fer arribar.

 

 

3 pensaments a “Comissió Borsa de Llibres

 1. Bon Día:
  Encara estic esperant que em digueu alguna cosa sobre el tema del llibre de Etica de l’Adrian Barquero Garcia de 4A. A aquestas alçades del curs no espero que tingui un, pero si que ho tingueu en compte i que desprès no li reclameu perque està fent servir un llibre de la profesora i no el de la borsa. Tot aixó ja li vaig comentar a la Maite Roure.
  M’agradaría que tingui resposta aquest mail, ja que amb el primer que us vaig fer arribar no me l’heu contestat.
  Gràcies per la vostra atenció i espero les vostres notícies:
  Esther García Muñoz

 2. Hola a todos,
  Yo también tengo el mismo problema que Victoria, mi hijo está en 1º ESO ( TIENE BOLSA DE LLIBRES ), pero con las prisas de inscripción de matricula, el papel informativo sobre la devolución de los mismos se quedó dentro del sobre. Llevo un rato largo intentando buscar la info y no lo encuentro.
  Como novata en el IES, donde se entregan en el AMPA o Biblioteca.
  Gracias de antemano y un saludo.

 3. Hola tenia una duda sobre el banco de libros mi hija Patricia ha hecho primero de bachillerato y no se si tengo que entregar algun libro se que de las comunes no pero las optativas no lo se ya me direis algo-
  gracias un saludo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*